Het Netwerk

Het Netwerk palliatieve zorg regio Zutphen zet zich in voor de ca. 132.000 inwoners uit de gemeenten Bronckhorst (alleen Vorden), Brummen, Lochem, Ruurlo, Zutphen en Voorst (alleen Voorst).
 

Zorgverlener kiezen
Zoekt u een overzicht van de zorgverleners in de regio Zutphen? Kijk dan in het overzicht hierboven onder Zorgverlener kiezen.

Doel Netwerk
Een belangrijk doel van het Netwerk is de zorg voor mensen in de laatste levensfase zo goed mogelijk te organiseren. Door samen te werken willen zorgaanbieders de kwaliteit van de zorgverlening in de regio verbeteren. Uiteindelijk moet dit resulteren in keuzemogelijkheden voor mensen over waar en hoe ze hun laatste levensfase willen doorbrengen.

Samenwerking
Het Netwerk Palliatieve Zorg regio Zutphen is in maart 2003 opgericht. De deelnemers aan het netwerk zijn - direct of indirect - werkzaam op het gebied van de palliatieve terminale zorg. Ze zijn tevens gezamenlijk verantwoordelijk voor het oprichten en het goed functioneren van het netwerk. Goede palliatieve terminale zorg kan immers alleen worden gegeven wanneer er samenwerking tussen alle partijen is en blijft.

IKNL
Het Netwerk wordt ondersteund door de afdeling palliatieve zorg van het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL).

Contant
U kunt contact opnemen met netwerkcoördinator Anna Kempe via nppzzutphen@versatel.nl of via telefoonnummer 06 - 200 179 78.