X
Nieuws voor Patiënten en Naasten
Pal voor u Magazine is verschenen en nieuw themaboekje Waken in de laatste levensfase

Pal voor u Magazine is verschenen en nieuw themaboekje Waken in de laatste levensfase

verspreiding vanaf oktober binnen het Netwerk PZGV

In het magazine onder andere een interview met minister Hugo de Jonge en geestelijk verzorger Henk van den Berg en artikelen over leefplezier in de laatste levensfase en kinderen en rouw. Natuurlijk staat er ook weer een inlevende aflevering in van de populaire rubriek Patiënt & Partner en we zetten stichtingen in het zonnetje die zich belangeloos inzetten voor patiënten in de palliatieve fase en hun naasten.  Ook de regionale gidsen zijn weer allemaal geüpdatet.

De Magazines zijn vanaf 1 oktober gratis te verkrijgen bij de Netwerkcördinator. Vermeld in de mail het postadres waarop de bezorging mag plaatsvinden.

In de maand oktober ontvangen ook alle huisartsen, spreekurencentra en bibliotheken het Magazine pal voor u in een uitgebreid informatiepakket over palliatieve- en ondersteunende zorg en begeleiding. De magazines worden uitgereikt op 8 oktober bij de themabijeenkomst: van ‘Mantelzorgmonolooog tot dialoog’ en op 10 en 11 oktober op de beurs ‘Goed voor elkaar’ in Ede waar het Netwerk PZGV en de projectgroep GV in de 1e lijn aanwezig zijn.

 

Nieuw themaboekje: Wat als het einde nabij is?

Het themaboekje Wat als het einde nabij is? gaat over waken in de laatste levensfase. Een informatief en praktisch boekje voor naasten. Het is een mooie toevoeging aan bijvoorbeeld een waakmand of waakdoos.

 


Theme picker