X
Actueel
Week van de Palliatieve Zorg 2019 Gooi en Vechtstreek

Week van de Palliatieve Zorg 2019 Gooi en Vechtstreek

12 tot en met 17 oktober 2019 in de hele regio

Hoe ziet een hospice er van binnen uit? Beleef het tijdens de Week van de Palliatieve Zorg 2019. Laat u rondleiden of bezoek een van de andere (veelal gratis) activiteiten. 


Ik heb te horen gekregen dat ik dood ga. Maar tot die tijd leef ik.

De week sluit aan op de landelijke voorlichtingscampagne die deze zomer van start is gegaan: 'Ik heb te horen gekregen dat ik doodga. Maar tot die tijd leef ik.'

Wanneer iemand is uitbehandeld betekent dit niet dat het leven en de zorg stopt. Palliatieve zorg helpt om de beleving van deze periode zo positief mogelijk te maken en ondersteunt mensen om nog te doen wat zij in het leven belangrijk vinden.

De bijbehorende website www.overpalliatievezorg.nl  helpt om uw gedachten te bepalen over wat voor u belangrijk is. En geeft tips hoe u hierover het gesprek met uw arts en met uw naasten kunt aangaan.

In de Week van de Palliatieve Zorg kunt u zich orienteren op de mogelijkheden van palliatieve zorg in Gooi en Vechtstreek.  U kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod aan activiteiten: een rondleiding in een hospice, gesprekken over wensen aan het eind van het leven, film, theater en een lezing. Op iedere locatie zijn deskundigen aanwezig waar u met uw vragen terecht kunt.


DOWNLOAD hier de flyer in PDF  of lees alles rustig na op onze website.

 


Theme picker