X
Actueel
Week van de Palliatieve Zorg 2020

Week van de Palliatieve Zorg 2020

Gooi en Vechtstreek

Palliatieve zorg is zorg die je krijgt als je ongeneeslijk ziek bent. De zorg is er voor u en uw naasten. Het doel van palliatieve zorg is dat u deze periode zo goed mogelijk beleeft en nog kunt doen wat u belangrijk vindt. 

In de Week van de Palliatieve Zorg kunt u zich uitgebreid oriënteren op de mogelijkheden van palliatieve zorg in Gooi en Vechtstreek. Hospice Kajan zendt een programma uit (via internet) over het hospice. De andere hospices kunt u op aanvraag bezichtigen of ivm corona op een later moment.

Het thema van de week, 'welke wensen heb jij aan het eind van je leven', wordt volop belicht in een hoofdartikel dat de Gooi en Eemlander een dezer dagen publiceert. Ook in de uitzending van Kajan gaat het daarover. Want als de laatste fase eenmaal is aangebroken, wat zou u dan willen? Welke zorg vindt u belangrijk, welke mensen wilt u nog zien? Een deskundige neemt u mee in de mogelijkheden die er zijn.

Tot slot is er een prachtig magazine PAL voor U, boordevol informatie over omgaan met ongeneeslijke ziekte en palliatieve zorg. Het blad wordt u ter gelegenheid van de Week van de Palliatieve Zorg gratis aangeboden (alleen verzendkosten).

Ja ik wil meer weten over de week van de palliatieve zorg en klik hier

 


Theme picker