X
Activiteiten

Gespreksgroep 'Als genezing niet meer mogelijk is - Viore Centrum, Hilversum 

Onder begeleiding van een gids worden ervaringen uitgewisseld en thema’s besproken. Het gaat zowel om verwerking en aanvaarding als om het zoeken naar een goede kwaliteit van leven binnen de beperkingen die er zijn. De volgende thema’s komen o.a. aan de orde: Hoe ga je ermee om als je niet meer beter wordt, hoe deel je dit met je omgeving, waar ben je dankbaar voor, wat wil je nalaten.

Data: 29 januari, 5 en 12 februari, 5, 12 en 26 maart 2019.

Tijd: 13.30 - 15.30 uur,
Locatie:  Viore Centrum, Oostereind 115, Hilversum
Kosten: 30 euro
Download de flyer
 

-Mantelzorger in balans
Op de eerste donderdag van de maand praten we met elkaar over wat ons bezighoudt als mantelzorger. Het gaat dan over ons eigen leven en de zorgtaken. We praten en we dóen. Elke bijeenkomst heeft een thema.
 

-Schrijven helpt
Veel mensen ervaren na de behandeling van kanker dat er allerlei levensvragen op hen af komen. Vragen over henzelf, over de betekenis van hun leven en de invulling van hun toekomst. Viore biedt in samenwerking met het VU medisch centrum het programma ‘Schrijven helpt’ aan. Je wordt begeleid in het schrijven van je levensverhaal en het duidelijk maken van jouw kijk op het leven.

Kijk op www.viore.org voor data tijden en kosten.

 

Vaarkracht

VaarKracht organiseert en faciliteert vaartochten voor mensen die leven met kanker. Deze vaartochten worden kosteloos aangeboden.  U kunt zich zich voor de vaartochten via de website van Vaarkracht aanmelden.

 

Laatst bijgewerkt: 18-12-2018