X
Week van de Palliatieve Zorg

Ruim 400 mensen bezochten de Week van de Palliatieve Zorg 2019. Veel mensen maakten van de gelegenheid gebruik om een kijkje te nemen in een van de hospices Kajan, C'est La Vie-Huis, De Ster (De Beukenhof) en Hospice Huizen.

Bezoekers van de Beukenhof werden getrakteerd op de theatervoorstelling ''Kon ik maar met haar praten'' een lichtvoetige act waarin moeder en dochter om de beurt met het publiek spraken over de dood. 

VPTZ organiseerde een zeer goed bezochte lezing met schrijvers Ineke Koedam en Karin Kuiper over het natuurlijke stervensproces. 'De Bedsingers' verzorgden een bijzondere muzikale bijdrage. De film The Leisure Seeker in Filmtheater Hilversum en het netwerksymposium voor professionals over de spirituele dimensie in de palliatieve zorg maakten de week compleet. 

In de Week van de Palliatieve Zorg, ieder jaar in oktober, kunt u zich uitgebreid orienteren op de mogelijkheden van palliatieve zorg in Gooi en Vechtstreek. Alle hospices houden open huis, er is film, theater en lezingen.

Wilt u op een ander moment een rondleiding of informatie over verblijf in een hospice, dan is dit uiteraard mogelijk. Voor adressen en contactgegevens ga naar https://www.netwerkpalliatievezorg.nl/gooienvechtstreek/Zorg-zoeken 

 

                                               

Laatst bijgewerkt: 10-12-2019