X
Inschrijven
Signaleren en eerste hulp bij levensvragen

Signaleren & eerste hulp bij levensvragen

PRAKTISCHE INFORMATIE
Tijdsduur: de workshop duurt 2 ½ uur en is van 14.00 uur tot 16.30 uur.
Accreditatie: de scholing is  is goed voor 2 accreditatiepunten
Kosten: geen
Groepsgrootte: 12 personen

Info en contact: everdien.gardner@palliatievezorggooi.nl T. 06-49143999


FLYER DOWNLOADEN
Download hier de flyer in .PDF

 

PROGRAMMA

Als zorgverlener kom je bij mensen thuis. Je hoort daar hun verhaal, vragen en zorgen. Mensen vertellen je over het leven van alledag, maar ook over ziekte, eenzaamheid, familiecontacten en hun levensgeschiedenis. Je ziet emoties als verdriet, boosheid en vreugde. Soms merk je misschien dat er niet zoveel te zeggen is, maar merk je wel dat er sprake is onrust of slapeloosheid.

In al die verschillende signalen van patiënten of cliënten kunnen levensvragen verscholen zijn. Het zijn vragen over wat mensen werkelijk belangrijk vinden in hun leven en wat er op het spel staat. Het gaat om de spirituele dimensie van zorg die ook wel wordt aangeduid met de term zingeving

In deze workshop krijg je informatie en handvatten om levensvragen te signaleren. Hoe herken je ze? We tasten af wat je zelf kunt betekenen en wanneer verwijzing naar een geestelijk verzorger of andere professional nodig is.

De workshop van een dagdeel wordt gegeven door geestelijk verzorgers die zijn aangesloten bij het Centrum voor Levensvragen.

Kies je liever een andere datum? Ga terug naar het overzicht

 

 

 

 
Datum en tijd
16-12-2019 14:00
Prijs
€0,00
Locatie

Hilverzorg, Hilverpoint, Franciscusweg 10D, Hilversum

Beschikbare plekken
genoeg plaatsen