X

PalliArts app, altijd en overal toegang tot de actuele richtlijnen palliatieve zorg

PalliArts biedt regionale en landelijke informatie over palliatieve zorg, te raadplegen via de mobiele telefoon of tablet. PalliArts ondersteunt de (huis)arts en anderen bij het verlenen van goede palliatieve zorg, afgestemd op de wensen van de patiënt en diens naasten.

Download PalliArts in de App Store of Google Playstore. De app is gratis.

Palliaweb website

In oktober 2019 lanceerde PZNL Palliaweb. De ambitie van deze website is om hét platform te worden waar iedereen die in, aan of voor de palliatieve zorg werkt gemakkelijk bruikbare en actuele informatie kan vinden, die hem helpt zijn werk efficiënt, goed en wellicht beter uit te voeren. Naast vele andere informatie, zijn ook de richtlijnen palliatieve zorg op de website terug te vinden.

Op Palliaweb kun je je verdiepen in een onderwerp, kun je laten inspireren door een praktijkvoorbeeld. Je kunt er een passende opleiding of training vinden, maar ook bruikbaar trainingsmateriaal en een agenda.  Of je nu vrijwilliger, verpleegkundige, specialist, onderwijskundige of beleidsmaker bent, Palliaweb voorziet iedereen die in of voor palliatieve zorgverlening werkt van relevante en actuele informatie. 

Klik hier om naar Palliaweb te gaan.