Scholingen netwerk


De werkgroep deskundigheidsbevordering bestaat uit zorgmedewerkers uit het netwerk en is verantwoordelijk voor de bij en nascholingen binnen het netwerk palliatieve zorg Noordwest Veluwe.

Meerdaagse basiscursus

De netwerken bieden elk jaar meerdaagse scholingen aan: in elk geval een basiscursus palliatieve zorg voor verzorgenden en verpleegkundigen. Deze scholingen bestaan uit 3 dagdelen en er zijn kosten aan verbonden. Inschrijving staat open voor medewerkers van organisaties die zijn aangesloten bij de netwerken. Aanmelding voor een basiscursus of training kan vanaf twee maanden van tevoren.

Nascholingen

Nascholingen en casuïstiekbesprekingen worden kosteloos of tegen een kleine vergoeding aangeboden aan medewerkers van lidorganisaties. Je ontvangt een bewijs van deelname dat kan worden ingescand in het Kwaliteitsregister (aan accreditatie wordt gewerkt). De bijeenkomsten duren 2 à 3 uur en zijn meestal aan het begin van de avond. Vanaf een maand van tevoren kun je je aanmelden via een digitaal aanmeldformulier.

Heb je een specifieke scholingsvraag, zoek je een incompany (na)scholing, wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met de netwerkcoördinator  Willemien Schep

Inschrijven
Casuïstiek bespreking 13 november

Casuïstiek bespreking 13 november

Binnen de regio Noordwest Veluwe willen we starten met casuïstiek besprekingen. De casuïstiekbespreking wordt door de werkgroep deskundigheidsbevordering georganiseerd voor zorgmedewerkers die werken met cliënten in de palliatieve fase. De casus bevat leer- en/of knelpunten die tijdens de palliatieve zorg zijn ervaren en discussieonderwerpen. Onderlinge uitwisseling van kennis, informatie en ervaringen aan de hand van reële casuïstiek. Hierbij wordt nadrukkelijk gelegenheid geboden actuele problemen of praktische vragen voor te leggen. Actieve deelname in vervolgbijeenkomsten wordt deze avond besproken.

  • Datum: 13 november
  • Tijd: 19.00 uur tot 20.30 uur
  • Plaats : Foyer Sonnevanck,  Sonnevancklaan 2 Harderwijk
  • Kwaliteitsregister: de deelnemers krijgen een bewijs van deelname voor 1,5 uur voor deskundigheidsbevordering.
  • Inschrijving : Alle geïnteresseerde verpleegkundigen, verzorgenden uit de regio tot maximaal 25 personen.
 
Datum en tijd
13-11-2019 19:00
Prijs
€0,00
Locatie

Foyer Sonnevanck,  Sonnevancklaan 2 Harderwijk

Beschikbare plekken
20 plaatsen