Scholingen netwerk


De werkgroep deskundigheidsbevordering bestaat uit zorgmedewerkers uit het netwerk en is verantwoordelijk voor de bij en nascholingen binnen het netwerk palliatieve zorg Noordwest Veluwe.

Meerdaagse basiscursus

De netwerken bieden elk jaar meerdaagse scholingen aan: in elk geval een basiscursus palliatieve zorg voor verzorgenden en verpleegkundigen. Deze scholingen bestaan uit 3 dagdelen en er zijn kosten aan verbonden. Inschrijving staat open voor medewerkers van organisaties die zijn aangesloten bij de netwerken. Aanmelding voor een basiscursus of training kan vanaf twee maanden van tevoren.

Nascholingen

Nascholingen en casuïstiekbesprekingen worden kosteloos of tegen een kleine vergoeding aangeboden aan medewerkers van lidorganisaties. Je ontvangt een bewijs van deelname dat kan worden ingescand in het Kwaliteitsregister (aan accreditatie wordt gewerkt). De bijeenkomsten duren 2 à 3 uur en zijn meestal aan het begin van de avond. Vanaf een maand van tevoren kun je je aanmelden via een digitaal aanmeldformulier.

Heb je een specifieke scholingsvraag, zoek je een incompany (na)scholing, wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met de netwerkcoördinator  Willemien Schep

Inschrijven
Branchemeeting Angst een moeilijke vangst

Branchemeeting: Angst… een moeilijke vangst

Op 10 oktober 2019 is er een Branchemeeting voor alle zorgprofessionals die werkzaam zijn op de Noordwest-Veluwe en Zeewolde. Dit netwerk- en bijscholingsmoment vindt plaats in Zalencentrum De Pineta in Nunspeet. De organisatie is in handen van Expertisecentrum Hospice De Regenboog en netwerk Palliatieve zorg Noordwest-Veluwe.


Bij de medewerkers van Hospice De Regenboog is veel kennis in huis over de palliatieve zorg.


Dat is de zorg die gegeven wordt aan mensen die in de laatste fase van hun leven zijn aangekomen. Het hospice staat erom bekend dat ze gastvrijheid en huiselijkheid moeiteloos kan combineren met professionaliteit.

Branchemeeting
Vanuit het expertisecentrum wordt de kennis en ervaring gedeeld met studenten en zorgprofessionals. Dit gebeurt in workshops, gastlessen of cursussen. De Branchemeeting wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd samen met netwerk Palliatieve zorg Noordwest-Veluwe. Door deze samenwerking is het mogelijk dat verzorgenden en verpleegkundigen accreditatiepunten kunnen krijgen vanuit de V&VN, de beroepsvereniging voor verzorgenden en verpleegkundigen.

De Branchemeeting 2019 is op deze manier een officieel bijscholingsmoment.

Thema en sprekers
Het thema is dit jaar ‘Angst, een moeilijke vangst’. De sprekers Everlien de Graaf, Gon Uyterwaal en Margriet Sprong zullen vanuit hun eigen invalshoek dit thema benaderen.


 De branchemeeting is in Zalencentrum De Pineta, Elspeterweg 6 in Nunspeet

 
Datum en tijd
10-10-2019 00:00
Prijs
€15,00
Locatie

Nog niet bekend

Beschikbare plekken
genoeg plaatsen