Agenda

Zorg rondom het levenseinde

03-04-2020

Dit congres voor verpleegkundigen,  geestelijk verzorgers en overige geïnteresseerden vindt plaats op vrijdag 3 april 2020 van 9.30-16.30 uur in congrescentrum ReeHorst, Ede.

Open huis bij de Kap

04-04-2020

Alle mantelzorgers die meer willen weten over wat Stichting de Kap doet zijn zaterdag 4 april van harte welkom bij de open dag van 10.30-14 uur.

Een pleister tegen tranen

16-04-2020

Het congres Een pleister tegen tranen gaat in op vragen die spelen rondom gezinnen waar sprake is van een ernstig of chronisch zieke ouder en wordt inzicht gegeven in de processen die spelen. Met o.a. Sander de Hosson en Rob Bruntink.

Topsprekers over Kwetsbare Ouderen

12-05-2020

De best beoordeelde Nursing sprekers brengen staan op 12 mei op één podium. Zij leren jou hoe jij het beste om kunt gaan met de problemen en ongemakken waar oudere patiënten mee te maken krijgen.

Florence Nightingale Fair

12 en 13 mei 2020

De Florence Nightingale Fair staat voor waardering, saamhorigheid, toegankelijkheid, verdieping en herkenning. Het is een evenement vóór en dóór de zorg waarbij de zorgverlener in het zonnetje wordt gezet. In meer dan 40 sessies & workshops worden relevante en actuele thema’s behandeld.

World Research Congress of the EAPC

14 t/m 16 mei 2020

Het congres in Palermo biedt uitstekende mogelijkheden om experts in de palliatieve zorg te ontmoeten, onderzoek te presenteren en te bespreken, nieuwe ideeën en kennis op te doen om de zorg en behandeling van patiënten en hun families te verbeteren.

Palliatieve zorg aan ouderen

04-06-2020

Het gezicht van uw cliënt vertrekt van de pijn, maar hij kan niet meer aangeven waar de pijn precies zit. Familieleden zijn het oneens over het verloop van de zorg. En uw cliënt met dementie blijft herhaaldelijk aangeven dat zij euthanasie wenst. De zorg in de laatste levensfase is bijzonder en zeer waardevol, maar kan u ook voor lastige dilemma's en ethische vraagstukken stellen. Het...

Café Doodgewoon: Rituelen

28-07-2020 in Café Doodgewoon

Dit keer komt Egbertina Tessemaker, geestelijk verzorger bij het Centrum voor Levensvragen Oost Veluwe en Triviummeulenbeltzorg (Twente) spreken over de kracht van rituelen.

12

Theme picker