Met korting naar de film Babyteeth (IDPZ 2020)

27 augustus t/m 9 september 2020

In samenwerking met Filmtheater Gigant bieden wij de film Babyteeth aan met korting. Dit in het kader van de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg (IDPZ).

Film Babyteeth

Deze verrassende debuutfilm van Shannon Murphy (Killing Eve) is een eigenzinnig en bitterzoet verhaal over de zieke Milla en haar eerste grote liefde.

Henry en Anna’s grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid wanneer hun 16-jarige dochter ernstig ziek blijkt. Wanneer Milla (Eliza Scanlen, LITTLE WOMEN) en de rebelse Moses (Toby Wallace) elkaar bij toeval ontmoeten, ontstaat er direct een bijzondere band tussen de twee tegenpolen. Haar ouders zijn in shock door de komst van Milla’s nieuwe vriendje, maar gooien alle pedagogische strategieën overboord om hun dochter gelukkig te zien. Met niets meer te verliezen stort Milla zich op het leven, maar hoe ver ga je voor de liefde?

Babyteeth werd geselecteerd voor het Filmfestival van Venetië, waar Toby Wallace de prijs won voor Beste Nieuw Acteertalent en de film was succesvol tijdens het International Film Festival Rotterdam. 

Meer informatie

  • Trailer en recensies
  • De premiere is op 27 augustus en op 9 september is de laatste voorstelling
  • Per vertoning zijn er 16 plaatsten beschikbaar ( vanwege 1.5 meter afstand)
  • Het kortingstarief gold voor reserveringen gedaan voor 15 augustus.  
  • Reserveren via Gigant kan hier.

Aantal keer bekeken: 850

Theme picker