Café Doodgewoon Oost-Veluwe; Apeldoorn; Leef Ugchelen, Ontmoetingsavonden voor patiënten en naasten; ongeneeslijk ziek; kanker; dood; sterven; praten over het levenseinde;
X

Café Doodgewoon is dé ontmoetingsplek in Oost Veluwe waar thema’s over palliatieve zorg besproken worden. Belangstellenden zijn van harte welkom. Niets hoeft maar er kan veel. 

Zo staat er altijd een goedgevulde informatietafel en er zijn diverse vrijwilligers aanwezig waar u met uw vragen terecht kunt. Zij luisteren, kunnen indien gewenst informatie en advies geven of doorverwijzen. We starten met een lezing over een actueel onderwerp door een gastspreker. Er is altijd gelegenheid om vragen te stellen of met de spreker en/of andere bezoekers in gesprek te gaan. Dat kan zowel in de groep als privé. 

Café ‘Doodgewoon’ wordt 6x per jaar georganiseerd door een enthousiaste werkgroep. In 2019 vinden de avonden plaats in Wilde Pieters, Hoofdstraat 175 in Apeldoorn, steeds op de vierde dinsdag van de maand. Vanaf 19.00 uur staat de koffie en de thee klaar, hierbij bent u van harte uitgenodigd. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. Na de bijeenkomst is er gelegenheid tot napraten. Toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig. Drankjes na de lezing zijn voor eigen rekening.

Programma en data 2019 

 

Verslagen van eerdere thema's 

Dialoogbijeenkomst van betekenis tot het eindeDe Veluwse Wens AmbulanceManieren van afscheid nemen, Mindfulness, Omgaan met een ongeneeslijke ziekteVoltooid levenPalliatieve zorg thuisZorg in het hospiceDe notarisDe rol van een huisartsFeiten en fabels over de uitvaartPalliatieve sedatie en euthanasie, Ervaringsverhaal over levenskunst,  Tot wanneer blijven behandelen? , Op welk spoor zit jij? (Theatervoorstelling), Zorgen voor een ander èn voor jezelf. Hoe doe je dat?

Meer informatie

Als u vragen hebt kunt u bellen met de netwerkcoördinator, telefoonnummer 06- 36581651of een mail sturen.

Financiering

De eerste zes avonden zijn mogelijk gemaakt door sponsoring van de Hanos , de TB stichting en Marinka de Haan, persoonlijke uitvaartzorg. Van de gemeente Apeldoorn krijgen we subsidie voor alle avonden in 2018, 2019 en 2020.