10 jaar Pal voor u

Pal voor u-magazine geeft voorlichting over omgaan met ongeneeslijke ziekte en palliatieve zorg. Het magazine bestaat 10 jaar en viert dat met een vernieuwd uiterlijk en formaat. Wat palliatieve zorg voor je kan betekenen Palliatieve zorg is de zorg voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn en hun naasten. Een confronterend onderwerp dat veel mensen liever uit de weg gaan. Tien jaar...

EAPC World Congress 2021

oktober 2021

Het EAPC wereldcongres  dat in mei 2021 zou plaatsvinden in Helsinki, wordt vanwege de onzekerheid over COVID-19 toch online gehouden.

'Liefde in een doos'

Tips voor ongeneeslijk zieke ouders in droevige dagen

Stichting Zeeuws Verlies heeft een nieuw boekje gemaakt voor ouders die ongeneeslijk ziek zijn en afscheid moeten nemen van hun kind of kinderen. 

Werkconferentie Zingeving in de buurt: wat kan ik doen?

27-10-2020

Tijdens de werkconferentie ‘Zingeving in de buurt’ verkent Agora de mogelijkheden in jouw buurt. Hoe vind je elkaar op lokaal niveau? Hoe versterk je de samenwerking en benut je elkaars aanbod vanuit een gedeeld doel? 

Palliatief in Balans

08-10 en 02-11-2020

Het congres van Palliatief in Balans vindt 2x plaats. Op 8 oktober in theater De Nieuwe Kolk in Assen en op 2 november in schouwburg van Hengelo (Overijssel).  

1345678910Laatste

Theme picker