Nieuws

Zes filmpjes over zingeving en levensvragen

Wat is zingeving precies en wat doet een geestelijk verzorger? Mede dankzij de impuls om zingeving in de palliatieve fase breder onder de aandacht te brengen, zijn er steeds meer filmpjes die uitleg geven over wat zingeving is en wat een geestelijk verzorger doet.

Zinvinding en levensvisie

Peter Kortekaas schetst hoe het model van Van Knippenberg behulpzaam is om de levensvisie van de cliënt te herkennen en te bespreken in een tijd waarin zingevingskaders vervagen.

Start Centrum voor Levensvragen Oost-Veluwe

12-10-2019

Vandaag, op de internationale dag van de palliatieve zorg, is het Centrum voor Levensvragen in Oost-Veluwe officieel van start gegaan  met geestelijke verzorging thuis..

Landelijke website over geestelijke verzorging

Wanneer, waar en hoe kun je een beroep doen op geestelijke verzorging en in het bijzonder op de geestelijk verzorger? De nieuwe website geestelijkeverzorging.nl geeft je hier antwoord op. 

Alles over geestelijke verzorging nu online

Vanaf 23 september is er een website met algemene informatie over geestelijke verzorging: www.geestelijkeverzorging.nl. Mensen worden op allerlei momenten geconfronteerd met levensvragen – bijvoorbeeld bij ziekte, ouder worden, tijdens werk, in detentie of op uitzending. Op deze website vinden burgers en professionals wanneer, waar en hoe ze een beroep kunnen doen op geestelijke verzorging en...
135678910Laatste

Theme picker