X

Samenwerking in de palliatieve zorg

 

Deze avond willen we aandacht besteden aan multidisciplinaire samenwerking. Palliatieve zorg geef je namelijk nooit alleen.

In de palliatieve zorgverlening staan verschillende professionals klaar. Voor de één is de huisarts een belangrijke persoon, de ander gaat liever naar de medisch specialist of de verpleegkundige. Hulpverleners werken met elkaar samen en stemmen de zorg met de patiënt en diens familie, en met elkaar af.  Daarnaast zijn er de vrijwilligers van de  Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg  West-Brabant & Tholen (VPTZ) voor de ondersteuning van de zieke en naasten.

 

Weet jij welke zorg er allemaal mogelijk is in de palliatieve fase? Weet jij wat  alle hulpverleners te bieden hebben en hoe je deze hulp kan inschakelen?

 

In 4 korte sessies maak je kennis met: huisarts Annique Loukes, VPTZ regiocoördinator Ellen van der Weijde, afgevaardigden van paramedici fysiotherapeut Danielle van Terheijden en ergotherapeut Saskia van Bezooijen en Transmuraal Palliatief Verpleegkundige Esther Mulders. Er is alle gelegenheid om meer te weten te komen over deze hulpverleners.

 

Na afloop praten we na onder het genot van een hapje en een drankje.

Datum: 22 november 2018

Tijd: 19.30 - 21.30 uur - zaal open vanaf 19.00 uur 

Locatie: De Binnentuin van TWB, Belder 2-4, 4704 RK in Roosendaal

Voor toekomstige onderwerpen zie www.doodgewoonwestbrabant.nl

 

cafe@doodgewoonwestbrabant.nl 

Aanmelden hoeft niet maar mág wel: