X

Beste collega’s,

 

Allereerst willen wij jullie graag een hart onder de riem steken. Het zijn gekke tijden en er staat veel druk op de zorg. Onze dank en waardering is groot: hou vol en zorg goed voor jezelf!

 

Via deze weg ook een aantal praktische zaken met het oog op het coronavirus.

 

Informatie over corona in de palliatieve fase

Op Palliaweb staat bruikbare informatie over corona in de palliatieve fase. Iedereen die op zoek is naar kennis en informatie over zorg aan patiënten met COVID-19 besmetting vindt hier informatie, verzameld op basis van overleg met landelijke experts in de 1e, 2e en 3e lijn. Zie: https://www.palliaweb.nl/corona/

 

Beschikbaarheid geestelijk verzorgers

In navolging van de maatregelen van het RIVM leggen de geestelijk verzorgers die aangesloten zijn bij het Centrum voor Levensvragen geen huisbezoeken meer af. Met uitzondering voor crisissituaties en mits de gezondheid dit toelaat. De geestelijk verzorgers zijn wel telefonisch bereikbaar: voor telefonische consulten aan thuiswonende ouderen, palliatieve patiënten en hun naasten, maar ook voor zorgverleners met vragen rondom levensvragen/zingeving. Daarnaast zijn we bezig met andere digitale initiatieven, houd hiervoor de website in de gaten: www.levensvragenwestbrabant.nl. De geestelijk verzorgers zijn bereikbaar via het Centrum voor Levensvragen op 06-13829448 of info@levensvragenwestbrabant.nl.

 

Iedereen veel sterkte!

 

Hartelijke groet, 

Jolanda, Ans en Ninke