X
Consultatie & advies

Binnen de palliatieve zorg kan er sprake zijn van complexe problematiek. Het IKNL consultatieteam adviseert en ondersteunt de professionele zorgverleners zodanig dat zij in staat zijn de palliatieve zorg te optimaliseren daar waar de zorgvrager zich bevindt. Het consultatieteam neemt de zorg niet over. Een verpleegkundig consulent inventariseert met u het probleem en overlegt met de dienstdoende medisch consulent. U krijgt, op werkdagen, binnen 24 uur antwoord op uw vraag.

U kunt telefonisch contact opnemen met het IKNL consultatieteam van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur via 
0900 – 44 55 660 (lokaal tarief).  

Sinds 1 april 2010 is in het Deventer Ziekenhuis een intern Palliatief Consultteam werkzaam. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.00 – 15.30 uur via toestel 5122

UITzicht, ondersteuning bij levensvragen, is iedere werkdag bereikbaar via telefoonnummer 06-28247396

Bel zo vroeg mogelijk
Schroom niet om contact op te nemen met het consultatieteam. Maak een stappenplan en ontwikkel proactief beleid. In de palliatieve zorg gaat het juist om verbinding en samenwerking. 

Praktijkteam palliatieve zorg VWS
Voor het melden van knelpunten en goede voorbeelden in de palliatieve zorg kunt u terecht bij het praktijkteam palliatieve zorg VWS. 
T 030 789 78 78
E meldpunt@juisteloket.nl 

Fysiotherapeuten en fysiotherapeuten met affiniteit

Een aantal fysiotherapeuten in uw regio heeft affiniteit met palliatieve zorg. Bij hem/haar kunt u terecht voor meer informatie. Zie dit overzicht van de fysiotherapeuten in uw regio.