X
Nieuws

Interview Jannie Oskam

Palliatieve zorgwereld kan wel wat patiënteninbreng gebruiken

Jannie Oskam, sociaal wetenschapper en auteur van het boek Zo gaan we het doen! Samen beslissen bij borstkanker zat in de Denktank Netwerken Palliatieve Zorg en is lid van de patiënten- en naastenraad van het consortium Septet. Sinds juni vorig jaar weet ze dat haar borstkanker (diagnose in 2013) tot uitzaaiingen heeft geleid. Dat maakt haar betrokkenheid bij de kwaliteit van palliatieve...

Handreiking 'Oog voor naasten'

van patiënten met Covid-19

Een praktische handleiding voor zorgprofessionals om aandacht te hebben voor naasten voor en na het overlijden van patiënten met Covid-19.

Brochure 'Oog voor naasten'

van patiënten met Covid-19

Achtergrondbrochure behorende bij de Oog voor Naasten-methodiek om aandacht te hebben voor naasten van patiënten met Covid-19, tijdens de ziekteperiode en evt. na overlijden. 

Vacature senior communicatieadviseur Fibula

Ben jij een zelfstandige senior communicatieadviseur die het leuk vindt om vanuit jouw expertise bij te dragen aan het neerzetten van een nieuwe organisatie? Ben je een echte verbinder die graag de samenwerking op zoekt met collega’s binnen én buiten de organisatie? Help jij ons Fibula te positioneren en zo de palliatieve netwerkzorg binnen Nederland te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar...

Fotowedstrijd Vergankelijkheidsdag

Sta stil bij je sterfelijkheid

Op 22 september 2020 is het Vergankelijkheidsdag. Heb jij een foto waar de vergankelijkheid vanaf spat? Doe dan mee aan de fotowedstrijd.

245678910Laatste

Theme picker