X
E-learnen met Sander de Hosson

Vanaf heden kun je op een laagdrempelige én leuke manier leren van een van de meest bekende specialisten op het gebied van palliatieve zorg: longarts Sander de Hosson. Bijscholingscentrum Scholing Dichtbij uit Groningen en De Hosson sloegen de handen ineen en ontwikkelden samen de vierdelige e-learningsreeks Inleiding in de palliatieve zorg om belangrijke kennis over palliatieve zorg (verder) te verspreiden.

In de e-learningsreeks neemt De Hosson je o.a. mee in de geschiedenis van palliatieve zorg, de behoeften en knelpunten, de medische interventies en het belang van compassie en empathie. De e-learnings kun je volgen via www.scholingdichtbij.nl . Wie alle vier de e-learnings in een keer afneemt, krijgt 10% korting en de Hosson’s boek Slotcouplet t.w.v. €18,99 thuisgestuurd!

Bekijk hier de trailer van Inleiding in de palliatieve zorg. 
 

Leren lukt beter als het leuk is
Leren lukt beter als het leuk is en daarom zijn de e-learnings in een fris, aantrekkelijk en professioneel jasje gestoken. Middels video’s, animaties, leervragen, beschouwingen en persoonlijke ervaringen leert De Hosson je de basiskennis over palliatieve zorg, kennis die eigenlijk iedere zorgverlener nodig heeft.

Sander de Hosson
Vrijwel iedereen uit de zorg én velen daarbuiten kennen hem inmiddels: dr. Sander de Hosson van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. De longarts die palliatieve zorg met compassie en empathie op de kaart zet. In zijn indringende blogs in het Dagblad van het Noorden en zijn onlangs verschenen boek Slotcouplet lees je zijn missie: de palliatieve zorg verbeteren en daarmee de kwaliteit van leven en sterven bevorderen. Zijn verhalen worden door velen gelezen, zijn boek stond in alle bestsellerlijsten.
 

Voor wie
De e-learnings zijn gericht op zorgverleners, maar ze zijn zinvol en leerzaam voor iedereen die met palliatieve zorg te maken heeft of krijgt, waaronder hulpverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en mensen die ongeneeslijk ziek zijn.
Verzorgenden en verpleegkundigen die ingeschreven staan in het Kwaliteitsregister V&V ontvangen 8 accreditatiepunten wanneer zij de volledige reeks afronden.

Scholing Dichtbij
Scholing Dichtbij wil bijdragen aan het bevorderen en op peil houden van de deskundigheid en bekwaamheid van hulp- en zorgverleners. Daarom biedt Scholing Dichtbij kwalitatief hoge en geaccrediteerde bij- en nascholingen aan in verschillende deskundigheidsgebieden, waaronder palliatieve zorg, verpleegtechnische vaardigheden en jeugdhulpverlening. Dit doen zij vanuit hun locatie aan de Rouaanstraat in Groningen, maar sinds vandaag ook digitaal. Voor meer informatie en het volgen van de e-learnings ga naar www.scholingdichtbij.nl.

Scholing Dichtbij is onderdeel van Coöperatie Dichtbij U.A.


Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Desi Meijer, de communicatiemedewerker van Scholing Dichtbij. Contact: d.meijer@dichtbij.coop | 050 577 8886 | 06 10 93 23 39.

 

E-learnen met Sander de Hosson