X
Lustrumviering 15 jaar Netwerken Palliatieve Zorg Twente

'Zie mij!'
 

 

De Netwerken Palliatieve Zorg Twente bestaan dit jaar 15 jaar. Dit Lustrum wordt gevierd met twee feestelijke bijeenkomsten op 1 en 16 oktober en heeft het thema "Zie mij". Er is in Twente, door samenwerking en inzet van veel mensen, al veel bereikt  ten aanzien van het verbeteren van de zorg aan palliatieve patiënten en hun naasten in de regio. 

Hoewel er de laatste jaren meer aandacht is voor palliatieve zorg, blijft het moeilijk om tijdig na te denken en te praten over de eigen wensen over het levenseinde. Ieder mens gaat hier op zijn of haar eigen manier mee om. Daarom hebben we voor de Lustrumviering gekozen voor het thema: “Zie mij”. 

Het thema 'Zie mij' is onderdeel van de bewustwordingscampagne die we vanaf september starten. De verschillende ervaringsverhalen worden dan via diverse kanalen getoond.

 

Lustrumvieringen

Op 1 oktober en 16 oktober tijdens de feestelijke avonden - onder leiding van dagvoorzitter Carla van Weelie - worden zes filmpjes voor het eerst vertoond. Filmpjes die raken! Mensen vertellen over hun eigen ziek-zijn en de keuzes die ze maken of hebben gemaakt. Ook komen naasten en nabestaanden aan het woord die hun persoonlijk verhaal delen in de hoop en verwachting dat andere mensen er iets aan hebben. Daarnaast delen professionals en en een vrijwilliger hun ervaringen. Inspirerend, confronterend maar vooral prachtig! 
Het wordt een boeiende avond met interactie en ruimte voor gesprek. 

Verder zal het theaterburo “De Kracht van Beleving” al improviserend, met de input van het publiek, deze avond een voorstelling maken rond de ervaringsverhalen.

Kortom; een avond die het bezoeken waard is!

 


 

Programma

19.00 uur     zaal open 

19.30 uur     start programma start 

22.00 uur    afsluiting

Locatie

1 oktober 2019 

Kuturhus Borne // Marktstraat 23, Borne

16 oktober 2019 

Helmertheater // Broekheurne-Ring 1050, Enschede


Aanmelden

Inschrijven is mogelijk vanaf 1 september 2019 door een mail te sturen naar npztwente@hotmail.com - wees er snel bij!

Vermeld bij uw aanmelding naam en organisatie (indien van toepassing) en datum van voorkeur ( 1 of 16 oktober).    

Aanmelden kan ook door op onderstaande button te klikken van de avond van uw voorkeur.

 

Aanmelden 1 oktober

Aanmelden 16 oktober

 De lustrumvieringen worden mede mogelijk gemaakt door: