Nieuws

Verhuizing Het Bezinningshuis

Het Bezinningshuis, de plek waar je kunt stilstaan bij je (on)sterfelijkheid, verhuist van Den Dolder naar een prachtige plek in Hollandsche Rading. Nieuw zijn retraites.

Vacature senior communicatieadviseur Fibula

Ben jij een zelfstandige senior communicatieadviseur die het leuk vindt om vanuit jouw expertise bij te dragen aan het neerzetten van een nieuwe organisatie? Ben je een echte verbinder die graag...

Nieuw: Zo denk ik erover

Vernieuwde versie van het boekje Notities over het einde van mijn leven. In deze wilsverklaring staan alle belangrijke keuzes voor afscheid, zorg en behandeling overzichtelijk bij elkaar.

Palliatieve zorg thuis bij COVID-19

Op Palliaweb vind je informatie over palliatieve zorg in alle zorgsettings. Corona krijgt nu extra aandacht en de website wordt doorlopend actueel gehouden.

PaTz in coronatijd mei 2020

Themanummer PaTz nieuwsbrief met o.a. mogelijkheden voor PaTz-bijeenkomsten via beeldbellen en tips voor het bespreken van behandelwensen.

Keuzehulp bij COVID-19

Document dat helpt om van tevoren al na te denken over de voor- en nadelen van een intensieve behandeling als u ernstig ziek zou worden. Wat wilt u als uw toestand plotseling slechter wordt?

124678910Laatste

Theme picker