Nieuws

Nieuw boek: hoe kan ik nu verder?

Wanneer je een groot verlies meemaakt, wordt je leven overhoop gehaald. Vaak ga je als vanzelf ook nadenken over de betekenis van je eigen bestaan. Wat is voor mij de zin van het leven? Heb ik wel de juiste keuzes gemaakt? Voor wie ben ik van betekenis? Vragen waar je niet zomaar een antwoord op hebt.

Waarom dit boek?
Hoe kan ik nu verder? informeert, inspireert, geeft handvatten en tips over levensvragen en zingeving bij ingrijpende verlieservaringen. Het boek helpt je een nieuwe balans te vinden als je leven op de kop staat en je even niet weet hoe je verder moet. Daarbij is er speciale aandacht voor de geestelijk verzorger, die gespecialiseerd is in zingeving en levensvragen.

De makers
Auteurs: Annemarie van Bergen en Theone Joostensz
De uitgave is gemaakt in samenwerking met VGVZ (Vereniging van Geestelijk Verzorgers) en Agora

Met zorg leven
Hoe kan ik nu verder? De zin van het leven na een groot verlies is een uitgave in de reeks 'Met zorg leven'. Deze reeks gaat over leven met (ernstige) ziekte en omgaan met zorg. Over onderwerpen waar je dagelijks mee te maken hebt.

Lees ook het online magazine metzorgleven.nl

Bestellen
Hoe kan ik nu verder? De zin van het leven na een groot verlies kost €15,- is vanaf 18 november te koop in de webshop van uitgeverij Zezz en op Bol.com.


Theme picker