Nieuws

Vacature verpleegkundige palliatieve zorg in Soest

Soest, Hospice de Luwte
Maak jij graag het verschil voor jouw cliënt?
Doe je alles wat in je vermogen ligt om cliënten zich thuis te laten voelen?
En kijk je ernaar uit om te mogen zijn wie je bent? Dan zou je best eens bij het team van Hospice de Luwte kunnen passen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je alleen met elkaar het verschil kunt maken.

Ons team bestaat uit deskundige en warme collega’s. We richten ons op het bieden van palliatieve, terminale zorg. Dit doen wij niet alleen maar in nauwe samenwerking met familie, vrijwilligers en behandelaars.

Wij zijn een team dat erg op elkaar is ingespeeld en er alles aan doen om de wens van de cliënt te vervullen. De sfeer is prettig, rustig maar tevens ook professioneel. Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een parttime Verpleegkundigen niveau 4. Je werkt niet alleen in het hospice, maar bent tevens inzetbaar als Verpleegkundige in de wijk.

De uitdaging
Als Verpleegkundige Palliatieve Zorg bij Lyvore verleen je vooral zorg in het hospice en heb je verschillende rollen: je biedt Verpleegkundige Palliatieve Zorg in de breedste zin van het woord. De kracht van hospice De Luwte is dat er gewerkt wordt met vrijwilligers. Als Verpleegkundige Palliatieve Zorg lever je de zorg die nodig is en train/ondersteun je de vrijwilligers bij het uitvoeren van hun taken. Je bent aanspreekpunt en ondersteuner van 4 gasten en zijn/haar familie. Tevens werk je nauw samen met de directie van het hospice, huisartsen en andere disciplines.

Dit maakt het werken in het hospice zo boeiend en uitdagend.

Als Verpleegkundige Palliatieve Zorg bij het hospice streef je naar verbetering van kwaliteit van leven van de gasten en hun naasten die te maken hebben met een levensbedreigende aandoening. Je biedt hulp bij het voorkomen en verlichten van lijden, door middel van vroegtijdige signalering en zorgvuldige beoordeling en behandeling van pijn en andere problemen van lichamelijke, psychosociale en spirituele aard.

Jouw werk in de wijk
Hoewel de nadruk ligt op het werken in het hospice zal je daar waar nodig is ook ingezet worden als Verpleegkundige Palliatieve Zorg in de wijk. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het bieden van verpleegkundige zorg aan de cliënt vanuit de visie van Lyvore. Natuurlijk doe je dit alles niet alleen. Je werkt nauw samen met het (zelfsturende) team bestaande uit Verpleegkundigen Palliatieve Zorg. Daarnaast heb je regelmatig contact met collega Verpleegkundigen en de teamcoach. Als Verpleegkundige Palliatieve Zorg denk je mee over visie, beleid en ontwikkelingen.

Jij
Hebt een grote affiniteit met onze doelgroep en met name de palliatieve, terminale zorg.

Stelt het belang en de wensen van de gasten voorop. Hierdoor ben jij in staat de gasten te helpen daar waar dit nodig is.
Daarnaast:

 • heb je minimaal het diploma Verpleegkundige niveau 4
 • heb je recente ervaring in het ziekenhuis en ervaring met palliatieve en/of oncologische zorg
 • heb je een professionele houding en een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
 • ben je zorgzaam en zeer sociaal vaardig
 • ben je flexibel inzetbaar
 • is het een pre als je ervaring hebt met morfine- en dormicumpompen.

We vragen je in de eerste maand van je dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag aan ons te overleggen.

Wij
Vinden het super belangrijk dat je je thuis voelt en hebben een team waar je met open armen ontvangen wordt. Verder beloven wij je:

 • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden op zowel persoonlijk vlak als vakinhoudelijk;
 • Een goed salaris o.b.v. cao VVT, FWG 45 van € 2.338,08 tot € 3.153,90 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (excl. ORT);
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Lees hier welke mooie arbeidsvoorwaarden wij je verder nog bieden.

Matchen we?
Ben je de 'jij' in ons verhaal?
Klik dan op deze sollicitatieknop. Vergeet niet om je motivatiebrief en cv toe te voegen. Als alles binnen is, hoor je snel van ons.

Wil je eerst meer informatie over de functie van Verpleegkundige Palliatieve Zorg bij Lyvore?
Bel dan Bianca van Dorresteijn, Verpleegkundige Palliatieve Zorg Palliatieve zorg, 06 – 30998521

De sollicitatieprocedure zal bestaan uit een gesprek met het zorgteam en de directie van het hospice

 


Theme picker