Scholingen netwerk 2019

Scholingsagenda 2019

Heb je een specifieke scholingsvraag, zoek je een incompany (na)scholing, wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met Margriet Wanders

Meerdaagse cursussen

De netwerken bieden elk jaar meerdaagse scholingen aan: in elk geval een basiscursus palliatieve zorg voor verzorgenden (niveau 3/4) en een basiscursus palliatieve zorg voor verpleegkundigen (niveau 4/5). Deze scholingen bestaan uit zes dagdelen en er zijn (lage) kosten aan verbonden. Inschrijving staat open voor medewerkers van organisaties die zijn aangesloten bij de netwerken. Aanmelding voor een basiscursus of training kan vanaf twee maanden van tevoren.

De netwerken palliatieve zorg in de provincie Utrecht werken samen met het ROC Midden-Nederland bij de basiscursus palliatieve zorg voor niveau 4/5. Vanaf 15 oktober start weer een nieuwe cursus op zes dinsdagavonden in Utrecht.

De netwerken palliatieve zorg in de provincie Utrecht werken samen met het ROC Midden-Nederland bij de basiscursus palliatieve zorg voor niveau 3/4. Vanaf 17 oktober start weer een nieuwe cursus op zes donderdagavonden in Utrecht.


Nascholingen

Nascholingen en casuïstiekbesprekingen worden kosteloos of tegen een kleine vergoeding aangeboden aan medewerkers van lidorganisaties. Deze bijeenkomsten zijn vaak ook interessant voor artsen. Je ontvangt een bewijs van deelname dat kan worden ingescand in het Kwaliteitsregister (aan accreditatie wordt gewerkt). De bijeenkomsten duren 2 à 3 uur en zijn meestal aan het eind van de middag. Vanaf een maand van tevoren kun je je hieronder aanmelden via een digitaal aanmeldformulier.

 

ZINcafé in Houten

14 oktober 2019: zingeving en spiritualiteit in de palliatieve fase

Tijd: 15.30 - 18.00 uur
Locatie: Opstandingskerk, Het Kant 1, 3995DZ Houten

AANDACHT VOOR ROUW EN NAZORG

10 oktober 2019 symposium IDPZ

Tijd: 16:00 - 20.00 uur (inloop v.a. 15:30 uur)
Locatie: Zorgcentrum Rosendael Rode zaal, Indusdreef 5 Utrecht

STOPPEN MET ETEN EN DRINKEN (STED)

19 september 2019 casuistiekbespreking

Tijd:  15.30 - 18.00 uur (inloop v.a. 15.15 uur)
Locatie:  Nieuw Tamarinde 5.09, Neckardreef 6, 3562CN Utrecht

Theme picker