Scholingen netwerk 2020

Begin 2020 kun je hier de nieuwe scholingsagenda vinden.

Heb je een specifieke scholingsvraag, zoek je een incompany (na)scholing, wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met Margriet Wanders

Nascholingen

Nascholingen en casuïstiekbesprekingen worden kosteloos of tegen een kleine vergoeding aangeboden aan medewerkers van lidorganisaties. Deze bijeenkomsten zijn vaak ook interessant voor artsen. Je ontvangt accreditatie of een bewijs van deelname dat kan worden ingescand in het Kwaliteitsregister. De bijeenkomsten duren 2 à 3 uur en zijn meestal aan het eind van de middag. Vanaf een maand van tevoren kun je je hieronder aanmelden via een digitaal aanmeldformulier.

Theme picker

Meerdaagse cursussen

De netwerken bieden elk jaar meerdaagse scholingen aan: in elk geval een basiscursus palliatieve zorg voor verzorgenden (niveau 3/4) en een basiscursus palliatieve zorg voor verpleegkundigen (niveau 4/5). Deze scholingen bestaan uit zes dagdelen en er zijn (lage) kosten aan verbonden. Inschrijving staat open voor medewerkers van organisaties die zijn aangesloten bij de netwerken. Aanmelding voor een basiscursus of training kan vanaf twee maanden van tevoren.

De netwerken palliatieve zorg in de provincie Utrecht werken samen met het ROC Midden-Nederland bij de basiscursus palliatieve zorg voor niveau 4/5. Ook in 2020 zullen weer twee cursussen in Utrecht worden georganiseerd: één in het voorjaar en één in het najaar.

De netwerken palliatieve zorg in de provincie Utrecht werken samen met het ROC Midden-Nederland bij de basiscursus palliatieve zorg voor niveau 3/4. In 2020 zullen weer twee cursussen in Utrecht worden georganiseerd: één in het voorjaar en één in het najaar.