Scholingen netwerk 2020

Heb je een specifieke scholingsvraag, zoek je een incompany (na)scholing, wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met Margriet Wanders.

 

SCHOLINGSAGENDA 2020

Nascholingen en meerdaagse cursussen t/m 15 september zijn geannuleerd i.v.m. de overheidsmaatregelen rond het coronavirus.

Korte nascholingen

Nascholingen en casuïstiekbesprekingen worden kosteloos of tegen een kleine vergoeding aangeboden aan medewerkers van lidorganisaties. Deze bijeenkomsten zijn vaak ook interessant voor artsen. Je ontvangt accreditatie of een bewijs van deelname dat kan worden ingescand in het Kwaliteitsregister. De bijeenkomsten duren 2 à 3 uur en zijn meestal aan het eind van de middag. Vanaf een maand van tevoren kun je je hieronder aanmelden via een digitaal aanmeldformulier.

Theme picker

Meerdaagse cursussen

De netwerken bieden elk jaar meerdaagse scholingen aan: in elk geval een basiscursus palliatieve zorg voor verzorgenden (niveau 3/4) en een basiscursus palliatieve zorg voor verpleegkundigen (niveau 4/5). Deze scholingen bestaan uit zes dagdelen en er zijn (lage) kosten aan verbonden. Inschrijving staat open voor medewerkers van organisaties die zijn aangesloten bij de netwerken. Aanmelding voor een basiscursus of training kan vanaf twee maanden van tevoren.

Heb je een cliënt die ernstig ziek is en niet meer beter wordt? Weet je soms even niet meer hoe je hier met je cliënt over kunt praten? Deze training geeft je handvatten om hiermee om te gaan. De training wordt gegeven in Utrecht en duurt drie avonden. Start: 5 november 2020.

De netwerken palliatieve zorg in de provincie Utrecht werken samen met het ROC Midden-Nederland bij de basiscursus palliatieve zorg voor niveau 3/4. In 2020 zullen weer cursussen in Utrecht worden georganiseerd. De eerstvolgende basisursus (zes avonden) start op 14 oktober.

De netwerken palliatieve zorg in de provincie Utrecht werken samen met het ROC Midden-Nederland bij de basiscursus palliatieve zorg voor niveau 4/5/6. Ook in 2020 worden weer cursussen in Utrecht georganiseerd. De eerstvolgende basiscursus (zes avonden) start op 14 oktober.