Scholingen netwerk 2020

Heb je een specifieke scholingsvraag, zoek je een incompany (na)scholing, wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met Margriet Wanders.

 

SCHOLINGSAGENDA 2020

Fysieke nascholingen en cursussen zijn voor de rest van het jaar geannuleerd i.v.m. de overheidsmaatregelen rond het coronavirus.

Korte nascholingen

Nascholingen en casuïstiekbesprekingen worden kosteloos of tegen een kleine vergoeding aangeboden aan medewerkers van lidorganisaties. Deze bijeenkomsten zijn vaak ook interessant voor artsen. Je ontvangt accreditatie of een bewijs van deelname dat kan worden ingescand in het Kwaliteitsregister. De bijeenkomsten duren 2 à 3 uur en zijn meestal aan het eind van de middag. Vanaf een maand van tevoren kun je je hieronder aanmelden via een digitaal aanmeldformulier.

Voor meer informatie en aanmelding: klik op de naam van de nascholing hieronder.

Theme picker

Meerdaagse cursussen

De netwerken bieden elk jaar meerdaagse scholingen aan: in elk geval een basiscursus palliatieve zorg voor verzorgenden (niveau 3/4) en een basiscursus palliatieve zorg voor verpleegkundigen (niveau 4/5). Deze scholingen bestaan uit zes dagdelen en er zijn (lage) kosten aan verbonden. Inschrijving staat open voor medewerkers van organisaties die zijn aangesloten bij de netwerken. Aanmelding voor een basiscursus of training kan vanaf twee maanden van tevoren.

Heb je een cliënt die ernstig ziek is en niet meer beter wordt? Weet je soms even niet meer hoe je hier met je cliënt over kunt praten? Deze driedaagse training geeft je handvatten om hiermee om te gaan.
Door het beperkte aantal toegestane deelnemers vanwege de corona-maatregelen zit de training in november 2020 al vol. Begin 2021 wordt de training opnieuw gegeven.

De netwerken palliatieve zorg in de provincie Utrecht werken samen met het ROC Midden-Nederland bij de basiscursus palliatieve zorg voor niveau 3/4. In 2021 zullen weer cursussen in Utrecht worden georganiseerd. De eerstvolgende basisursus (zes avonden) start op 16 maart.

De netwerken palliatieve zorg in de provincie Utrecht werken samen met het ROC Midden-Nederland bij de basiscursus palliatieve zorg voor niveau 4/5/6. Ook in 2021 worden weer cursussen in Utrecht georganiseerd. De eerstvolgende basiscursus (zes avonden) start op 16 maart.