Nieuws

4 januari: Het Bezinningshuis viert verjaardag met Manu Keirse

Over Het Bezinningshuis
Stichting Het Bezinningshuis is een plek van waar mensen met een levensbedreigende ziekte en hun naaste ruimte wordt geboden om te bezinnen over een naderend levenseinde. Ook voor anderen die worstelen met grote levensvragen rondom de dood en voltooid leven is er ruimte; de dood uit de taboesfeer. Daarnaast worden er rondom dit thema regelmatig bijeenkomsten en trainingen voor geïnteresseerde professionals en particulieren georganiseerd.

Voor initiatiefnemers Hilda en Robin Zuidam uit Amersfoort is het nog steeds bijna niet te geloven dat de opening alweer twee jaar geleden is: “De tijd vliegt voorbij. We hebben in die twee jaar al zoveel bereikt en zoveel mensen mogen ontvangen!”

In gesprek met Manu Keirse
Ondertussen is het huis een begrip in het zorgnetwerk in de provincie Utrecht en worden er vele activiteiten georganiseerd. Initiatiefnemer Robin Zuidam: “Een goed moment om dit te vieren met ambassadeur Keirse, een icoon in deom rouw-, verlies- en stervensbegeleiding.”

Op zaterdag 4 januari kunt u tussen 14:00-15:00 uur het gesprek met Manu Keirse live volgen en meepraten via de facebookpagina van Het Bezinningshuis . Van 15:00-17:00 uur bent u van harte welkom aan de Vijverhof in Den Dolder tijdens het Open Huis. Overige informatie kunt u vinden op de website.

Theme picker