Pal voor u vertelt hoe het is om ongeneeslijk ziek te zijn en hoe daarmee om te gaan. Het platform Pal voor u deelt informatie en ervaringen via het magazine Pal voor u, de themaboekjes, de Regionale Informatiegidsen, de app, de website en social media. Vele betrokken deskundige personen en organisaties en de Regionale Netwerken Palliatieve Zorg werken hierin nauw samen.

Pal voor u magazine

Een openhartig magazine voor ongeneeslijk zieke mensen en hun naasten. Wat als je niet meer beter wordt? In het magazine Pal voor u vertellen deskundigen en mensen die dit zelf meemaken – als patiënt of als naaste – waar je mee te maken kunt krijgen en hoe je hiermee om kunt gaan. Het magazine is verkrijgbaar via de het NPZ Waardenland of via de site van Pal voor u.

 Pal voor u-app

Wat is palliatieve zorg en waar wordt palliatieve zorg gegeven? Wat kost dat? De Pal voor u-app bevat uitgebreide informatie over de mogelijkheden omtrent palliatieve zorg. Ook is er aandacht voor allerlei aspecten rondom het levenseinde. Ook de Pal voor u-app downloaden? De app is verkrijgbaar voor iOS en Android. Klik hier voor meer informatie over deze app.