Patienten en naasten

Nieuws en informatie over veranderingen in uw leven, zorg, regie houden en afscheid nemen.

Patienten en naasten

Hulpverleners

Onder meer actualiteiten, scholingen, richtlijnen en projecten.

Hulpverleners

Zorg in uw regio

Informatie over zorg bij u in de buurt.

Zorg in uw regio

Telefonische consultatie voor professionals

Het Regionaal Palliatief Team Waardeland is telefonisch bereikbaar voor alle professionele hulpverleners in de regio Dordrecht, Gorinchem en omstreken 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Op werkdagen van 8.30-18.00 uur kunt u bellen naar 0183-644187
In de avond, nacht en weekend uren kunt u bellen naar 0900 297 1616.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuws
Consulenten zingeving in de eerste lijn gezocht

Consulenten zingeving in de eerste lijn gezocht

Sinds 1 januari 2019 heeft minister de Jonge subsidie beschikbaar gesteld voor begeleiding op het gebied van levensvragen in de eerste lijn, ongeacht de culturele of religieuze achtergrond. In de regio Waardenland (Drechtsteden en de A/V regio) is de kerngroep ‘Geestelijke zorg in de eerste lijn’ gestart, om gezamenlijk een structuur te ontwikkelen waarin deze ondersteuning plaats kan vinden. De eerste stap van de kerngroep is te inventariseren hoeveel (vrijgevestigde) geestelijke verzorgers er in de regio beschikbaar zijn om deze gesprekken in de eerste lijn uit te voeren.

Bent u geestelijk verzorger en ingeschreven bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV) en aangesloten bij de landelijke beroepsvereniging Vereniging van Geestelijk Verzorgers (VGVZ), en wilt u graag uw werkzaamheden uitvoeren in de eerste lijn?
De kerngroep ‘Geestelijke zorg in de eerste lijn’ wil een zo compleet mogelijk overzicht krijgen en roept daarom (vrijgevestigde) geestelijk verzorgers op zich te melden.

Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met Johanna Kleingeld, coördinator van de kerngroep via mail of 06-30285653.
 

Agenda