Patienten en naasten

Nieuws en informatie over veranderingen in uw leven, zorg, regie houden en afscheid nemen.

Patienten en naasten

Hulpverleners

Scholingen, richtlijnen en projecten voor instellingen en professionals.

Hulpverleners

Zorg in uw regio

Zoek zorg bij u in de buurt. Hospices, thuiszorg, verpleeghuizen, ziekenhuizen, inloophuizen.

Zorg in uw regio

Telefonische consultatie voor professionals

Het Regionaal Palliatief Team Waardeland is telefonisch bereikbaar voor alle professionele hulpverleners met vragen over de palliatieve zorg, in de regio Dordrecht, Gorinchem en omstreken. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Op werkdagen van 8.30-18.00 uur kunt u bellen naar 0183-644187
In de avond, nacht en weekend uren kunt u bellen naar 0900 297 1616.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuws

Alles over COVID-19 en palliatieve zorg op Palliaweb

23-3-2020
Informatie over palliatieve zorg tijdens de corona-uitbraak Vanwege de corona-uitbraak wordt heel Nederland op dit moment geconfronteerd met angst voor lijden en sterven. Iedereen die op zoek is naar kennis en informatie over zorg aan patiënten met COVID-19 besmetting vindt nu op Palliaweb informatie, verzameld op basis van overleg met landelijke experts in de 1e, 2e en...

Flinke toename gebruikers PalliArts app

17-3-2020
Het aantal gebruikers (89.000) is weer flink toegenomen. Er waren in 2019 meer dan 180.000 sessies: bezoeken van app. Daarin keken de bezoekers het meest naar de  items: Bedden vrij, Richtlijnen (palliatieve sedatie, pijn en delier) en het Formularium.    Dit formularium is een praktische leidraad voor een snelle oriëntatie op de medicamenteuze therapie en is in 2018...

Schenking koppelbedden Roparun biedt meerwaarde voor samenzijn

11-2-2020

Twaalf zorgorganisaties in de regio Waardenland hebben in de afgelopen weken de door Roparun geschonken koppelbedden in ontvangst genomen. Het koppelbed maakt het voor naasten mogelijk fysiek dichtbij de patiënt te zijn en zorgt daarmee voor meer nabijheid en intimiteit.

Centrum Levensvragen biedt regio geestelijke zorg thuis

11-2-2020

Vanaf eind februari 2019 is het Netwerk Palliatieve Zorg Waardenland gestart met de uitvoering van het project ‘Geestelijke verzorging in de thuissituatie’. 
Dit heeft dit geresulteerd in de oprichting van het Centrum Levensvragen Dordrecht, Gorinchem e.o. Met ingang van 2020 biedt het centrum ondersteuning aan mensen met levensvragen in de thuissituatie .

Theme picker

Agenda
Artikel bestaat niet of geen toegang

Theme picker