Patienten en naasten

Nieuws en informatie over veranderingen in uw leven, zorg, regie houden en afscheid nemen.

Patienten en naasten

Hulpverleners

Scholingen, richtlijnen en projecten voor instellingen en professionals.

Hulpverleners

Zorg in uw regio

Zoek zorg bij u in de buurt. Hospices, thuiszorg, verpleeghuizen, ziekenhuizen, inloophuizen.

Zorg in uw regio

Telefonische consultatie voor professionals

Het Regionaal Palliatief Team Waardeland is telefonisch bereikbaar voor alle professionele hulpverleners met vragen over de palliatieve zorg, in de regio Dordrecht, Gorinchem en omstreken. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Op werkdagen van 8.30-18.00 uur kunt u bellen naar 0183-644187
In de avond, nacht en weekend uren kunt u bellen naar 0900 297 1616.

 

Inschrijven nieuwsbrief
Nieuws
Online platform Palliaweb is live

Online platform Palliaweb is live

Het nieuwe online platform Palliaweb staat live! Deze site biedt relevante en actuele kennis, tools en informatie voor iedereen die betrokken is bij zorgverlening in de palliatieve zorg.

Dit kennisplatform biedt het werkveld een plek
waar zij eenvoudig informatie over palliatieve zorg kan vinden en tegelijkertijd andere relevante informatie krijgt aangereikt. Maar ook een platform waar zorgverleners worden gestimuleerd om zelf kennis aan te dragen en deze beschikbaar te stellen voor het veld.

Het platform wordt continu doorontwikkeld en voorzien van actuele informatie. Dit doen we niet alleen maar in samenwerking met partijen en professionals die betrokken zijn bij palliatieve zorg én in samenspraak met de bezoeker, vertegenwoordigd in een klankbordgroep.

Heb je een aanvulling of advies voor de redactie? Of wil je graag zelf informatie delen via Palliaweb? Doe dit dan via de knoppen onderaan iedere pagina van Palliaweb of mail naar palliaweb@pznl.nl. Ieders mening en meedenken wordt zeer gewaardeerd!


Theme picker

Agenda

Theme picker