Patienten en naasten

Nieuws en informatie over veranderingen in uw leven, zorg, regie houden en afscheid nemen.

Patienten en naasten

Hulpverleners

Onder meer actualiteiten, scholingen, richtlijnen en projecten.

Hulpverleners

Zorg in uw regio

Informatie over zorg bij u in de buurt.

Zorg in uw regio

Telefonische consultatie voor professionals

Het Regionaal Palliatief Team Waardeland is telefonisch bereikbaar voor alle professionele hulpverleners in de regio Dordrecht, Gorinchem en omstreken 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Op werkdagen van 8.30-18.00 uur kunt u bellen naar 0183-644187
In de avond, nacht en weekend uren kunt u bellen naar 0900 297 1616.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuws
Terugblik activiteiten IDPZ-dag in de regio

Terugblik activiteiten IDPZ-dag in de regio

Op verschillende manieren is er in de regio aandacht besteed aan de IDPZ-dag. In bibliotheek-vestigingen was er aandacht voor het onderwerp palliatieve zorg. Jean Jacques Suurmond verzorgde een lezing over spiritualiteit in de laatste levensfase. Ook diverse lidorganisaties hebben activiteiten georganiseerd. 

In verpleeghuis Salem heeft de werkgroep palliatieve zorg onder medewerkers en vrijwilligers 'wist u datjes' over palliatieve zorg verspreid met een pen met de tekst 'aandacht voor palliatieve zorg'. Daarnaast verscheen er in de plaatselijke krant een interview met de kaderarts palliatieve zorg, de maatschappelijk werker en een medewerker van de palliatieve unit.

In het Beatrixziekenhuis was bij de ingang een informatiestand over palliatieve zorg die goed werd bezocht. Medewerkers van Rivas kregen via intranet door midddel van filmpjes meer uitleg over palliatieve zorg. In het Algemeen Dagblad verscheen een interview met een van de palliatief verpleegkundigen.
Hopsice Lingesteyn was aanwezig bij de Samenloop voor Hoop in Leerdam en stond daar met een stand over de hospice en palliatieve zog.

 

Stand Beatrixziekenhuis                                                                                Stand van hospice Lingesteyn bij de Samenloop voor Hoop


Theme picker

Agenda

Theme picker