Café Doodgewoon (geannuleerd tot nader order ivm corona)

Helaas hebben wij tot nader order alle Café Doodgewoon bijeenkomsten moeten afgelasten. Houd de website in de gaten voor updates of stuur een mail naar y.goudsblom@zonh.nl bij vragen. 

Welkom
U bent van harte welkom bij Café Doodgewoon!


Wanneer: 26 februari 2020

Thema: “Wie zorgt er voor iemand in de laatste levensfase en/of zijn naaste(n)?
MEE & de Wering helpt burgers bij het organiseren van toereikende zorg en draagt bij aan het verhogen van het welzijn van mensen. Als iemand in de laatste levensfase is, is er soms behoefte aan een luisterend oor, aandacht en emotionele ondersteuning. Welke hulp kunnen vrijwilligers hierbij bieden? Vaak is er ook een naaste die intensieve zorg verleent. Hierdoor kan de zelfzorg en het eigen welzijn gemakkelijk in de knel komen. Wat zijn de waarschuwingssignalen en welke ondersteuning is er dan?

Jan Olijve (ouderenondersteuner) en Marjan Steltman (vrijwilligerscoördinator) gaan met u in gesprek over de knelpunten die u als mantelzorger tegenkomt en de mogelijkheden die MEE & de Wering biedt om daarin steun te bieden.

Doelgroep: allen die gewild en ongewild te maken hebben met stervensbegeleiding en palliatieve zorg, zowel professionals, vrijwilligers als mantelzorgers in de regio West-Friesland.

Locatie:

Kapel Dijk en Duin van Hospice Dignitas

Wilhelminalaan 2

1623 MA Hoorn

Indeling van de avond:

19.30 uur: inloop met koffie en thee

20.00 uur: gastspreker

21.00 uur: napraten


Op de pagina 'Agenda' vindt u meer informatie over de invulling van de verschillende Café Doodgewoon bijeenkomsten.

De volgende Café Doodgewoon bijeenkomsten zullen plaatsvinden op:


Geannuleerd tot nader order in verband met coronamaatregelen. 

 

Wees welkom en kom doodgewoon!